Ako žiť s ľahkosťou - Francine Jay, Lindeni, 2021

11,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Ako žiť s ľahkosťou - Francine Jay, Lindeni, 2021
Čítaná
Ako žiť s ľahkosťou - Francine Jay, Lindeni, 2021

Ako žiť s ľahkosťou
Čítaná

Zbavte sa zbytočnej záťaže v akejkoľvek životnej oblasti

Máte občas pocit, že vás život ťahá ku dnu? Že všetky tie povinnosti doma, v práci, obavy z toho, čo bude, sú už na vás priveľa? Ľahkosť je čarovné slovíčko, ktoré sa môže stať... Čítať viac

Vydavateľstvo
Lindeni, 2021
Počet strán
248

Máte občas pocit, že vás život ťahá ku dnu? Že všetky tie povinnosti doma, v práci, obavy z toho, čo bude, sú už na vás priveľa? Ľahkosť je čarovné slovíčko, ktoré sa môže stať vaším mottom a kľúčom k životnej... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina

11,99 €

Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

Viac o knihe

Máte občas pocit, že vás život ťahá ku dnu? Že všetky tie povinnosti doma, v práci, obavy z toho, čo bude, sú už na vás priveľa? Ľahkosť je čarovné slovíčko, ktoré sa môže stať vaším mottom a kľúčom k životnej zmene.

O triedení vecí sa už napísali stohy kníh. Ako žiť s ľahkosťou je však iná. Nie je len o zbavovaní sa nepotrebných vecí, ale aj zaťažujúcich myšlienok, emócií či zbytočných aktivít. Krok za krokom vás naučí, ako si vytvoriť v domácnosti viac priestoru, menej a zdravšie jesť, zorganizovať si svoj deň tak, aby ste zvládli všetky povinnosti a zároveň mali čas na seba a svojich blízkych, a odľahčiť vlastnú dušu.

Ponorte sa do tejto knihy receptov na minimalizmus: autorka celosvetovo úspešnej príručky Radosť z mála ich pre vás zostavila tak, aby vám zakaždým poskytli útechu, radu a inšpiráciu. Stačí pár minút denne a váš život opäť nadobudne ľahkosť a pôvab. A čo je skvelé, znížite spotrebu a prispejete k tomu, aby rovnako krásna a bez zbytočnej záťaže bola aj naša planéta!
Čítať viac
Originálny názov
Lightly
Počet strán
248
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
152×203 mm
Hmotnosť
400 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1024169
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Lindeni
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

16.5.2023
Ako žiť s ľahkosťou
TOP kniha roku 2023 v mojej knižnici zatiaľ.

Je to príručka, veľmi jednoducho a zrozumiteľne napísaná.

Prináša nový pohľad na všetko, čo máme (materiálne i psychické). Pýta sa(napr), či je to, že máme doma 3 škrabky na zemiaky a štvore plesové šaty v domácnosti, nevyhnutné. Či predsalen nebudeme ľahšie dýchať a rozhodovať sa, ak budeme mať iba toľko, koľko potrebujeme. Či to nebude viac fér voči iným, planéte a predovšetkým voči samým sebe.

Mňa osobne toto dielko nesmierne nakoplo, rozmýšľala som veľa, triedila som veľa a čítala som pomaly a pozorne.

Určite sa k nej budem vracať opakovane.
Čítať viac
25

Zboňujem knihy a každú voľnú chvíľu trávim buď sledovaním noviniek a zapĺňaním svojho wishlistu, alebo tým, že čítam knihy. Väčšinou čítam hneď dve naraz :-) Jednu v práci a jednu doma. Čítam rôzne žánre, a mám mániu zbierať všetky knihy od autora, ktorý sa mi zapáči.

Alžbeta Szomolaiová
Overený nákup
19.11.2022
Prinúti vás zamyslieť sa...
Kniha ktorá nás učí žiť ľahšie a šťastnejšie. Zamysleli ste sa nad tým, čo by bolo keby ste sa zbavili zbytočností okolo seba? Harabúrd,ktoré chtiac či nechtiac škrečkujeme v našich domácnostiach. Knižka nás tiež prinúti zamyslieť sa nad tým,či neberieme všetko až príliš osobne,či sa príliš neženieme v živote alebo či prežívame prítomný okamih. Jedna z mála motivačných kníh ktorá ma zaujala a prinútila ma niektorých vecí sa zbaviť či prehodnotiť.... Čítať viac

Vydavateľstvo Lindeni

Čítať viac

„Vo formičke. To je ten typ splynutia, keď si pritúlite druhú bytosť chrbtom k svojmu telu. Schúlite ju tak do seba, uzavriete v objatí niekde tam, kde sa telá dotýkajú celým povrchom. Ako vlhký piesok, ktorý deti naberajú do formičiek a vzápčtí vyklápajú vytvarovaný.“

Honeymoon - Jana Beňová, 2015
Honeymoon
Jana Beňová