Oheň draka nezabije - James Hibberd, Tatran, 2021

12,45 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Oheň draka nezabije
Akcia

Oficiálny, necenzúrovaný, epický príbeh nakrúcania seriálu

Oficiálny necenzurovaný epický príbeh nakrúcania seriálu Hra o tróny. Scenáristi, členovia filmového štábu a herci, ktorí boli priamo „pri tom“, po prvý raz porozprávajú celý... Čítať viac

Vydavateľstvo
Tatran, 2021
Počet strán
424

Oficiálny necenzurovaný epický príbeh nakrúcania seriálu Hra o tróny. Scenáristi, členovia filmového štábu a herci, ktorí boli priamo „pri tom“, po prvý raz porozprávajú celý príbeh zo zákulisia nakrúcania celosvetovej senzácie – fenomenálneho seriálu... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Slovenčina
24,90 €

12,45 €

-50 %
platí do 30. 6. 2024
Na sklade 2 ks
  • Osobný odber 28. 5.
  • Na vašej adrese 28. 5.

Osobný odber

Kníhkupectvá
28. 5.
balíkovo
28. 5.
AlzaBox
28. 5.
Packeta
28. 5.
Slovenská pošta
(na poštu)
28. 5.
BalíkoBOX
28. 5.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
28. 5.
Kuriér GLS
28. 5.
Slovenská pošta
(na adresu)
28. 5.

Dostupné v 19 knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania (2)
Fire Cannot Kill a Dragon - James Hibberd, Corgi Books, 2021
Brožovaná väzba
Angličtina, 2021
Viac ako 30 dní
-12 %

13,99 €


Fire Cannot Kill a Dragon - James Hibberd, Bantam Press, 2020
Pevná väzba
Angličtina, 2020
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024

Viac o knihe

Oficiálny necenzurovaný epický príbeh nakrúcania seriálu Hra o tróny.

Scenáristi, členovia filmového štábu a herci, ktorí boli priamo „pri tom“, po prvý raz porozprávajú celý príbeh zo zákulisia nakrúcania celosvetovej senzácie – fenomenálneho seriálu Hra o tróny. Od počiatočných stretnutí až po nakrútenie strhujúceho finále mal James Hibberd z Entertainment Weekly exkluzívny prístup do prísne stráženého zákulisia tohto hitu z dielne HBO, ktorý získal množstvo cien Emmy.

Oheň draka nezabije odhaľuje necenzurované a prekvapivé príbehy o tom, ako si skupina tvorcov – väčšina z nich dovtedy nikdy nepracovala na televíznom seriáli – poradila s „nesfilmovateľnými“ bestsellermi z pera Georgea R. R. Martina. Pod ich rukami sa fantasy príbehy o vojne, rodine, moci, sexe a drakoch premenili na najznámejší a najveľkolepejší seriál našich čias.
Čítať viac
Originálny názov
Fire Cannot Kill a Dragon
Počet strán
424
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
148×233 mm
Hmotnosť
778 g
ISBN
9788022212502
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1081681
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Tatran
Pre koho
pre dospelých, new adult, pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Oheň draka nezabije - James Hibberd, Tatran, 2021
Hra o tróny - George R.R. Martin, Tatran, 2014
35,83 €
Ušetríte 14,97 €

Hodnotenia

4,5 / 5

2 hodnotenia

1
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

9.1.2022
Pikošky a infošky z prvej ruky
Už je to nejaký ten piatok, čo padla posledná klapka jedného z najikonickejších seriálov všetkých čias a my sme sa konečne dozvedeli, aký osud čakal naše obľúbené postavy.
Teraz máte možnosť prežiť s nimi ich dobrodružnú púť ešte raz, no z úplne inej perspektívy, pretože prostredníctvom tejto knihy môžete nahliadnuť priamo na pľac a do filmových štúdií, kde sa seriál Hra o tróny natáčal.
.
Novinár a scenárista James Hibberd mal to šťastie byť v zákulisí a sledovať zrod fenoménu, ktorý si získal milióny fanúšikov naprieč celým svetom, vo všetkých vekových kategóriách.
Hibberd bol v kontakte s autorom tejto ságy, s tvorcami, hercami, s ľuďmi z HBO. Položil mnoho otázok, na ktoré dostal občas aj veľmi šokujúce odpovede a teda rozhovory tvoria aj gro knihy.
Dozviete sa napr. aj to, ako to všetko začalo a čo bolo impulzom pre autora, aby zabíjal hlavné a obľúbené postavy. Herci vám porozprávajú o svojich kastingoch a názory na vývoj deja a osud svojich postáv. Jeden z hercov bol dokonca v čase obsadenia v seriály bezdomovcom, býval v stane a kradol jedlo. Dozviete sa viacero veľmi zaujímavých detailov z pamätných časti alebo okamihov, ako boli Krvavá svadba, smrť Neda Starka, či Cersein pochod hanby alebo smrť a vzkriesenie Johna Starka ... Ako sa nakrúcali scény so sexuálne ladeným obsahom? Kto ukázal svoje telo a kto mal dabléra? Čo zaskočilo tvorcov? Vedeli ste, že jedna herečka musela prerušiť nakrúcanie, bola odvezená do nemocnice a tam absolvovala operáciu mozgu? Kto si z koho vystrelil? Aké pekné a aké menej príjemné chvíle zainteresovaným priniesla sláva tohto seriálu?
.
Kto sa vždy celý tešil a triasol, kedy konečne bude vonku nová časť "Trónov" si túto knihu nesmie nechať ujsť.
Čítať viac
Zdenka
Neoverený nákup
25.12.2021
Zaujimave
Celkom zaujimavy pohlad na natacanie Hry o trony. Urceny fanusikom serialu, i ked oni uz asi vsetko vedia. Vyjadrenia producentov, hercov k svojim postavam a dejovym liniam. Samozrejme aj s vyrokmi autora Georga Martina. Zaujala ma a nepustila som ju z ruk kym som nedocitala. Čítať viac

Recenzie, kritiky

„James Hibberd sledoval Hru o tróny od začiatku do konca a vie, v ktorých skriniach sú ukrytí kostlivci. V jeho rozprávaní o seriáli nájdete všetko: ako sa to začalo, ako sa to skončilo, draky aj pravlky, čo sa dialo pred kamerou a čo za scénou, víťazstvá aj potknutia, ťažké rozhodovania, rázcestia, zdôvodnenia. Herci, režiséri, producenti, produkční a k tomu ešte aj ja… v knihe Oheň draka nezabije nájdete všetko, čo ste sa kedy chceli dozvedieť.
Hra o tróny bola fantastická jazda. Oheň draka nezabije je fantastické čítanie.“

GEORGE R. R. MARTIN

„Skvelé čítanie plné informácií a pohľadov do zákulisia s neuveriteľne širokým záberom. Hibberd sa rozprával s každým významným hráčom na obežnej dráhe tohto seriálu, počnúc hercami ako Peter Dinklage, Emilia Clarková a Kit Harington po režisérov ako Neil Marshall a Miguel Sapochnik – s ľuďmi, ktorí sa zaslúžili o vznik najambicióznejších častí seriálu.“
THE A. V. CLUB

Vydavateľstvo Tatran

Čítať viac
Kúpte spolu
Oheň draka nezabije - James Hibberd, Tatran, 2021
Hra o tróny - George R.R. Martin, Tatran, 2014
35,83 €
Ušetríte 14,97 €

„Tak hovorí mongolský mýtus: Láska sa rodí z rôznych prirodzeností. Protikladmi získava silu. Konfrontáciou a premenou sa udržiava.“

Záhir - Paulo Coelho, 2021
Záhir
Paulo Coelho