Ale už dosť!
E-kniha

Výchova dieťaťa s hyperaktivitou a poruchou pozornosti

Kniha ALE UŽ DOSŤ! je príručkou pre všetkých rodičov, ktorí sa starajú o deti s poruchou pozornosti a hyperaktivitou. Autorka ponúka jasný a empatický pohľad na výzvy, s... Čítať viac

Vydavateľstvo
Soňa Vancáková
Počet strán
101

Kniha ALE UŽ DOSŤ! je príručkou pre všetkých rodičov, ktorí sa starajú o deti s poruchou pozornosti a hyperaktivitou. Autorka ponúka jasný a empatický pohľad na výzvy, s ktorými sa stretávajú tieto rodiny, a poskytuje praktické rady... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

5,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Marian Janik:Len jeden odtieň zrady.Marian Janik,2024
Ale už dosť! - Soňa Vancáková, Soňa Vancáková
E-kniha
5,50 €

Viac o e-knihe

Kniha ALE UŽ DOSŤ! je príručkou pre všetkých rodičov, ktorí sa starajú o deti s poruchou pozornosti a hyperaktivitou. Autorka ponúka jasný a empatický pohľad na výzvy, s ktorými sa stretávajú tieto rodiny, a poskytuje praktické rady na zlepšenie výchovy. Súčasťou knihy sú aj milé kreslené postavičky, ktoré vyčerpaným rodičom prinesú úsmev a zmiernia napätie z výchovy. Táto kniha vám prinesie osvedčené metódy, inšpiráciu a praktické rady na budovanie silných vzťahov s vašimi najmladšími.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Monika
Neoverený nákup
19.10.2023
Vtipná a výstižná - pekná aj ako darček
Kniha sa mi páčila. Vtipnou, odľahčenou formou opisuje život s hyperaktívnym dieťaťom. Cítila som úľavu, že podobné situácie doma nezažívam iba ja, ale mnoho rodičov, a že chyba nie je v mojej výchove. Pomohla mi viac pochopiť moje dieťa, čo sa deje v jeho "hlave" a vybrala som si aj niekoľko rád, ktoré začíname doma aplikovať.
Kniha je delená do menších kapitol, čítanie mi nezabralo veľa času a bonusom sú vkusné a hlavne vtipné kresby, ktoré vyvolali úsmev na tvári :-)
Čítať viac

„Je také chasidské príslovie: Keď bežíme za šťastím, utekáme od spokojnosti.“

Tu som - Jonathan Safran Foer, 2018
Tu som
Jonathan Safran Foer