Ako si sa spoznala - Peter Rúfus, Ikar, 2024

15,15 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Ako si sa spoznala - Peter Rúfus, Ikar, 2024
Ako si sa spoznala - Peter Rúfus, Ikar, 2024

Ako si sa spoznala

V ten deň radšej nemal vytiahnuť päty z domu

Ako si sa spoznala je príbehom o tebe, o mne a o nás dvoch. Sú to moje spomienky na to, ako sme sa prvý raz spolu rozprávali, na naše začiatky, tvoje úsmevy, na všetko... Hoci... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2024
288 strán
4 hodiny čítania

Ako si sa spoznala je príbehom o tebe, o mne a o nás dvoch. Sú to moje spomienky na to, ako sme sa prvý raz spolu rozprávali, na naše začiatky, tvoje úsmevy, na všetko... Hoci sa poznáme už dlho, uvedomil som si, že ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
15,90 €

15,15 €

-5 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

Viac o knihe

Ako si sa spoznala je príbehom o tebe, o mne a o nás dvoch. Sú to moje spomienky na to, ako sme sa prvý raz spolu rozprávali, na naše začiatky, tvoje úsmevy, na všetko... Hoci sa poznáme už dlho, uvedomil som si, že som ti o tom vlastne nikdy nepovedal.

V ktorej stanici svojej cesty som však zbadal tú malú bočnú cestičku, ktorá sa zjavila odnikiaľ, nenápadne sa približovala, až bolo úplne jasné, že sa raz pripojí k tej mojej? Jasné, už viem! Bol to deň, keď som podľa svojich výpočtov prekonal mužský svetový rekord v počte ranných prezlečení. A podľa dostupných znamení som absolútne nemal vystrčiť päty z domu.
Bol to deň, keď sme sa spoznali.

Ahoj! Neuveríš, čo sa mi dnes stalo. Sedím v autobuse, slúchadlá v ušiach, nohy unavené z nekrátkeho životného putovania a cesta predo mnou ktoviekam. Zrazu sa v playliste objavila medzera a po nej si sa s ďalšou pesničkou objavila ty. Rovno pred mojimi očami. Z ničoho nič!
Čítať viac
Počet strán
288
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
352 g
ISBN
9788055192482
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2266911
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre mužov, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Daniela Kotolácsi
Overený zákazník
pred tromi dňami
Dámy, pýtali ste sa niekedy samých seba, ako asi vnímajú svet a lásku muži? Ak áno, rozhodne odporúčam siahnuť po tejto knihe. Pre mňa ako vášnivú čitateľku romantickej beletrie je úžasným osviežením. Nejedná sa o klasickú predvídateľnú love story, kde každá ďalšia scéna je nerealnejšia ako tá predchádzajúca. Autor zvolil veľmi zaujímavý štýl písania. V knihe sa vám priamo prihovára a dokonale vás vtiahne do deja a spomienok, ktoré zrazu akoby boli vaše vlastné. Vnútorné monológy autora ma nesmierne pobavili a počas celého čítania som sa uchechtávala. V mnohých kapitolách som sa úplne našla, čo umocnilo pocit, že som súčasťou tohto príbehu. Pre mňa bol však najväčším zážitkom môcť na chvíľu preniknúť do hlavy muža a sledovať ako premýšľa v jednotlivých situáciách a ako vníma lásku a to v rýdzej neprikrášlenej podobe.
Po dlhom čase som opäť zhltla knihu za pár hodín a rada sa k nej opätovne vrátim.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Svet, v ktorom sa číta, je tým najlepším možným. Čítanie kníh a debaty o nich sú tou najpríjemnejšou formou cibrenia mysle, na akú som vo svojom doterajšom živote natrafila. A jedným z najúčinnejších spôsobov, ako meniť svoj svet k lepšiemu. “

Do plaviek - Eva Borušovičová, 2018
Do plaviek
Eva Borušovičová