Kolonialmundart - Erwin Fellner, Kétos, 2023

10,48 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Kolonialmundart - Erwin Fellner, Kétos, 2023
Kolonialmundart - Erwin Fellner, Kétos, 2023

Kolonialmundart

Gedichte

Erwin Fellner je specialista na bezpečnostní technologie z rakousko-české rodiny, narozený v Terstu. Žije v Kbelích u Prahy, ve Vídni a v Dubrovníku. Fellnerovy německy psané... Čítať viac

Vydavateľstvo
Kétos, 2023
Počet strán
48

Erwin Fellner je specialista na bezpečnostní technologie z rakousko-české rodiny, narozený v Terstu. Žije v Kbelích u Prahy, ve Vídni a v Dubrovníku. Fellnerovy německy psané básně působí jako zrcadlo současné německé poezie.. Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Nemčina
11,00 €

10,48 €

-5 %
U dodávateľa 2 ks
Posielame do 25 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, Absynt, 2024
Kolonialmundart - Erwin Fellner, Kétos, 2023
10,48 €

Viac o knihe

Erwin Fellner je specialista na bezpečnostní technologie z rakousko-české rodiny, narozený v Terstu. Žije v Kbelích u Prahy, ve Vídni a v Dubrovníku. Fellnerovy německy psané básně působí jako zrcadlo současné německé poezie, ale jeho motivace k básnictví pramení v jeho profesi. "Nejsem básník, ale po ruské plnohodnotné invazi na Ukrajinu jsem měl pocit, že technologie pro bezpečnost nestačí."

Erwin Fellner ist ein Spezialist für Sicherheitstechnologien aus österreichisch-tschechischer Familie, geboren in Triest. Er lebt in Kbely bei Prag, Wien und Dubrownik. Fellners auf Deutsch verfasste Gedichte wirken wie ein Spiegel der deutschen Gegenwartslyrik, aber seine Motivation, sich der Dichtung zu widmen, entspringt seiner Profession. "Ich bin kein Dichter, aber nach der vollumfänglichen russischen Invasion der Ukraine hatte ich das Gefühl, dass Technologien für die Sicherheit nicht ausreichen."

Kniha vychází s podporou MKČR a města Vídně.
Čítať viac
Počet strán
48
Väzba
pevná väzba
Rozmer
150×200 mm
Hmotnosť
153 g
ISBN
9783903124318
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2306209
Jazyk
nemčina
Pôvod
Nemecko
Vydavateľstvo
Kétos
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme. “