V zajatí osudu - Katarína Harmatová, Katarína Harmatová, 2024

15,15 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
V zajatí osudu - Katarína Harmatová, Katarína Harmatová, 2024
V zajatí osudu - Katarína Harmatová, Katarína Harmatová, 2024

V zajatí osudu

Raegan Reed je mladá, okúzľujúca a ambiciózna doktorka so srdcom na správnom mieste. Pre svojich pacientov by urobila možné aj nemožné, hoci sama vie, že v mnohých veciach je i... Čítať viac

Vydavateľstvo
Katarína Harmatová, 2024
365 strán
5 hodín čítania

Raegan Reed je mladá, okúzľujúca a ambiciózna doktorka so srdcom na správnom mieste. Pre svojich pacientov by urobila možné aj nemožné, hoci sama vie, že v mnohých veciach je i veda bezmocná. Na trvalé vzťahy či príležitostné randenie... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
15,90 €

15,15 €

-5 %
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024
V zajatí osudu - Katarína Harmatová, Katarína Harmatová, 2024
15,15 €

Viac o knihe

Raegan Reed je mladá, okúzľujúca a ambiciózna doktorka so srdcom na správnom mieste. Pre svojich pacientov by urobila možné aj nemožné, hoci sama vie, že v mnohých veciach je i veda bezmocná. Na trvalé vzťahy či príležitostné randenie nemá čas, až kým sa jej do cesty nepostaví Erick Peterson, muž ktorého tajne milovala od doby, čo ju začali priťahovať muži. Erick je aj po rokoch stále príťažlivý a okúzľujúci muž a v Raegan sa opäť prebudí stará láska. Má to však jeden háčik. Erick je pre ich rodinu tabu a hriechy minulosti opäť začínajú prichádzať na povrch. Rozvíria hladinu a začína sa kolotoč klamstiev, zahmlievania či skrývania sa, ktorý je pre krehkú Raegan nad jej sily. Ustojí ten cirkus a voľbu medzi rodinou, ktorú nadovšetko miluje a mužom, ktorý jej nedá spávať?
Čítať viac
Počet strán
365
Väzba
pevná väzba
Rozmer
127×200 mm
Hmotnosť
397 g
ISBN
9788057055273
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2445587
Vydanie
1
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Katarína Harmatová
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

16 hodnotení

12
4
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17
Láska spod klobúka - Jen Turano, 2016
Práve čítam
Láska spod klobúka

Rada čítam akýkoľvek žáner. Moje recenzie nájdete na @recenzienika Alebo FB Nika Vachová.

Nikola Krajčovič Krajčovič
Overený zákazník
dnes
vzajatiosudu @katkaharmatova

Príbeh je pokračovaním medzi dvoma mužmi, ktorý som nečítala. Nevadilo to.

V zajatí je o Raegan a Erickovi. Raegan je doktorka plná súcitu, milá, ale polovicu príbehu mi veľmi liezla na nervy. Keď bola alebo čo i len myslela na Ericka, ako mávnutím čarovného prútika sa premenila na zaľúbenú školáčku a to mi k doktorke nesedelo. Sam jej veľakrát dobre povedal... To bolo ako v Popelce mám, nemám a stále dokola.

Erick mi bol sympatický hneď, na nič sa nehral.

Zaujímavé to začalo keď ich čarovny kruh začal povolať a tajomstvá začínali vyplavovať na povrch. V druhej polovici som sa smiala, plakala a držala im palce. Akoby autorka dostala druhý dych, chcela sa dostať presne do tohto bodu a už si písanie naozaj úžívala. Išlo to jedna radosť.

Ďakujem autorke za možnosť a šancu si knihu prečítať.

4

#laska #tajomstva #tipnaknihu #spolupracasnikou #booklover #bookstagramsk #podvod #odpustenie #rodina #doktor #pacient
Čítať viac
6

Som mlada baba ktora miluje čitat ???? Je to ako by som sa ocitla v inom svete

Adelka Izáková
Overený zákazník
predvčerom
Veľakrát sa stáva, že veľa vecí v našom živote berieme ako samozrejmosť. A nevážime si, čo máme. A pritom samotný život je obrovský dar, ktorý dostaneme len jeden. Až keď zažijeme vzlety a pády naučíme sa, čo je v živote skutočne dôležité. Na každom vzťahu či probléme, ktorý sa vyskytne treba trvdo pracovať. Cesta môže byť tŕnistá a plná výmoľov. Netreba sa však vzdať a vytrvať. Láska vždy zvíťazí nad všetkými starosťami a problémami sveta. O tomto je aj príbeh V zajatí osudu, ktorý je plný bolesti, sklamaní, ale aj nádeje a lásky.
Raegan je mladá ambiciózna lekárka, ktorá by pre svojích pacientov urobila aj nemožné. Hoci vo svojom súkromnom živote je často bezmocná. Všetku svoju energiu venuje práci a na vzťahy nemá čas. Až kým jej osud do cesty neprivedie muža, do ktorého bola v mladosti tajne zamilovaná Ericka Petersona. Aj po rokoch je príťažlivý a okúzľujúci a v Raegan sa znova prebudia dlho potláčané city. Pre jej rodinu je Erick tabu. Rozvíri jeho príchod hriechy minulosti, kolotoč udalosti, pri ktorých sa to ešte viac zamotá? Bude to nad Reaganine sily? Ustojí všetok ten cirkus okolo? A čo myslite, koho si vyberie - rodinu či muža, do ktorého bola v mladosti tajne zamilovaná?

Raegan bola odvážna mladá žena so srdcom na správnom mieste. Priateľská a milá. Milovala svoju prácu a rada zachraňovala životy. Túžila a verila v lásku. Len osud je do cesty vrhal tiene minulosti, ktoré nad ňou viseli ako Damoklov meč. Často musela klamať a tajiť pravdu pred svojimi blízkymi. Nemala to vôbec ľahké, mnohokrát mi jej prišlo ľúto. Zvádza v sebe vnútorný boj. Mala skvelých priateľov Sama aj Huntera, ktorí boli pre ňu veľkou oporou. Bola tvrdohlavá a to, čo chcela, išla si tvrdo za tým.

Erik bol charizmatický, tvrdohlavý, príťažlivý finančný poradca, ktorý nebol na vzťahy a nevedel dať city najavo. Mal za sebou minulosť, ktorá sa s ním vliekla. Zo začiatku mi vôbec nebol sympatický a dosť dlho som z neho bola zmätená. Trochu mi tu chýbali kapitoly z jeho pohľadu, pretože často robil nevyspytateľné rozhodnutia a mňa išlo poraziť z toho, že som mu nemohla nahliadnuť do hlavy. No nakoniec si ma získal, aj keď to bola dlhá a tŕnistá cesta.

Romantická linka - Zakázané ovocie chutí najlepšie opisuje presne vzťah Ericka a Raegan. Obaja vedeli, že by medzi nimi nemalo nič byť, pretože on bol jej brata najlepší kamarát. Ale citom niekedy nerozkažeš. Ich vzťah bol nie len tajný, ale aj ako na hojdačke. V jednej chvíli som si užívala úžasnú chémiu a o pár minút zas boli od seba. Bola som napnutá ako guma na trenkách.


Celý čas som netušila ako to vlastne dopadne a tým ma to nútilo otáčať stránku za stránkou.

Najviac mi prirástol k srdcu Hunter, ktorý to v živote nemal ľahké, ale sršal humorom a nikdy sa nevzdával.


Nick mal zlomené srdce, ale zachoval sa ako kretén.


V zajatí osudu je skvelý romantický príbeh, ktorý vám rozhodne odporúčam
Čítať viac
Miška
Neoverený nákup
pred tromi dňami
Úvodný citát sa ku knihe úplne hodí. Hlavná hrdinka mala neustále zlomené srdce, ale zakaždým to ustála. Áno, často sa hovorí o druhej šanci, ale podľa mňa sú chybou. Autorka ma ľahký a vtipný štýl, dobre sa to číta. Pekná oddychovka. Čítať viac
Iveta
Neoverený nákup
21.5.2024
Musím priznať, že som si priala, aby autorka napísala aj pokračovanie. Síce som si viac priala príbeh Alexy, ale ani tento nesklamal, prekvapil. Verím, že autorka dodrží sľub a čoskoro príde so sľúbeným pokračovaním. Už teraz sa teším na Alexu a Davida. Čítať viac
Táňa
Neoverený nákup
20.5.2024
Kniha nesklamala, autorka píše skvelo, dej bol vtipný ale zároveň aj smutný a ten koniec - poviem len wau. Prekvapenie na záver. odporúčam Čítať viac

„Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme. “