Odsouzen k smrti
E-kniha

Co když dojde k vraždě člověka, kterého osobně zná jeden z dvojice vyšetřovatelů Hana Vítková a David Winkler? Podaří se dotyčnému před kolegy zatajit skutečnost, která by ho... Čítať viac

Vydavateľstvo
Moba, 2023
416 strán
6-7 hodín čítania

Co když dojde k vraždě člověka, kterého osobně zná jeden z dvojice vyšetřovatelů Hana Vítková a David Winkler? Podaří se dotyčnému před kolegy zatajit skutečnost, která by ho mohla vyloučit z týmu a umožnit mu najít... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

7,55 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Viac o e-knihe

Co když dojde k vraždě člověka, kterého osobně zná jeden z dvojice vyšetřovatelů Hana Vítková a David Winkler? Podaří se dotyčnému před kolegy zatajit skutečnost, která by ho mohla vyloučit z týmu a umožnit mu najít vraha? Protože kdo jiný může cítit silnější motivaci vypátrat vraha než nejbližší přítel oběti? Jenže každá mince má dvě strany. Snaha za každou cenu dopadnout vraha a pomstít se, zatemňuje mysl a přivádí člověka do nebezpečných situací i do míst, kterým by se raději vyhnul, kdyby tak moc netoužil po spravedlnosti. Ale existuje ona slepá dáma vůbec?
Čítať viac
Počet strán
416
Rok vydania
2023
Edícia
Původní česká detektivka
Naše katalógové číslo
1840885
Štýl
napínavý
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Moba
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

17
Láska spod klobúka - Jen Turano, 2016
Práve čítam
Láska spod klobúka

Rada čítam akýkoľvek žáner. Moje recenzie nájdete na @recenzienika Alebo FB Nika Vachová.

Nikola Krajčovič Krajčovič
Overený zákazník
4.12.2023
#odsouzenksmrti @veronikamartinkova @mobaknihy

Mám rada klasické detektívky. Rada čítam aj Christie a bola som veľmi zvedavá aká bude klasická česká detektívka.

Napriek tomu, že opäť sa mi stalo, že som siahla po 2 časti zo série, nevadilo to. Čo sa dialo v prvej časti zasahuje nepatrne aj tu, ale sú popísané, nie sú vysvetlené zdĺhavo, a sú súčasťou deja, tým pádom to nenarúšalo čítanie a viac som chapala súvislosti.

Popravde som ju čítala viac dní ako je u mňa zvykom, ale nebolo to dejom, či inými časťami príbehu, ale chorobou, ktorá zasiahla mňa a deti. Príbeh sa začne odvíjať hneď od začiatku, šupne nás k mŕtvole a zistíme...dofrasa to je Aleš. Vyšetrovanie sa môže začať. Séria je o Dávidovi a Hane, kde Hana musí hrať pre tentokrát druhé husle, pretože obeť poznala a je postavená mimo službu. Dávid nevie spať a preto všetko tak nejak pláva popri ňom a vníma ako v akvárku. Najlepší vyšetrovateľ? Určite?

Zaujímavé sledovať vyšetrovanie a popri ňom osobný život Dávida a Hany a ostatných postáv. Celým dejom plávame ako Dávid a autorka mi nepohodila ani smietku, aby som mohla hádať...ktože je vrahom teraz? Pravdaže musí byť aj osoba čo mi liezla na nervy a čakala som s čím ešte príde a super Dávid, tlieskam, pretože ja by som ho vyšmarila. Ku konci mi už vadilo aj utajovanie základných informácii medzi D a H pretože oni tvoria pár a nevedia o sebe ani...Koniec trošku rýchly, ale celkový dojem mám skvelý a teším sa na ďaľší prípad.

Ďakujem za štafetu @mama_nad_knihou a autorke za vynikajúci príbeh.
Čítať viac

Vydavateľstvo Moba

Čítať viac

„Kniha je srdce. Opisuje toho ktorý ju napí­sal. Ukazuje nám že každý sme iný. Že nezáleží­ na tom ako vyzeráme ale aký sme vo vnútri. Hovorí­ nám aký je zmysel života.“