Čitateľský klub Martinus
Kniha: Modernist Cuisine (Nathan Myhrvold)

474,05 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Modernist Cuisine (Nathan Myhrvold)
Kniha: Modernist Cuisine (Nathan Myhrvold)

Modernist Cuisine

The Art and Science of Cooking

Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New... Čítať viac

Vydavateľstvo
The Cooking Lab, 2021
Počet strán
2400

Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

474,05 €

-5 %
Pôvodná cena 499,00 €
Toto je najnižšia cena titulu v internetovom kníhkupectve za posledných 30 dní pred zavedením tejto zľavy.
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 31 dní.
Sledovať dostupnosť

Naši škriatkovia odporúčajú

J.M. Dalgliesh - Prvý prípad detektíva McAdama
Kniha: Modernist Cuisine (Nathan Myhrvold)
474,05 €

Viac o knihe

Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker, its six volumes explore the history of cuisine and explain the science of cooking in a way that’s accessible to both professional chefs and home cooks. Created by a team of scientists, chefs, editors, and writers, these volumes explore research spanning the field of culinary science with careful attention to practicality and applicability in the kitchen. Through gorgeous photographs and otherworldly techniques, this set will inspire you to innovate in your own kitchen. Published in five languages and with over 50,000 copies in print, Modernist Cuisine is now available in a beautiful stainless-steel slipcase with the MC logo die-cut on the sides. This thoughtfully designed package includes tapered edges and wedges to prevent damage and make the volumes easy to access. The set also includes over 50 updated images and is printed on Golden Sun FSC matte art paper with new Toya inks, enhancing the photography with stochastic printing and wide-gamut inks.
Naše katalógové číslo
1468809
Počet strán
2400
Väzba
pevná väzba
Rozmer
340×340 mm
Hmotnosť
23000 g
ISBN
9781734386141
Rok vydania
2021
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
The Cooking Lab
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Some infinities are bigger than other infinities.