Čitateľský klub Martinus
Kniha: Sous Vide: Better Home Cooking (Hugh Acheson)

36,39 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Sous Vide: Better Home Cooking (Hugh Acheson)
Kniha: Sous Vide: Better Home Cooking (Hugh Acheson)

Sous Vide: Better Home Cooking

A Cookbook

Just as Hugh Acheson brought a chef's mind to the slow cooker in The Chef and the Slow Cooker, so he brings a home cook's perspective to sous vide, with 90 recipes that... Čítať viac

Vydavateľstvo
Clarkson Potter, 2019
Počet strán
288

Just as Hugh Acheson brought a chef's mind to the slow cooker in The Chef and the Slow Cooker, so he brings a home cook's perspective to sous vide, with 90 recipes that demystify the technology for readers and unlock all of its potential... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

36,39 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 31 dní.
Sledovať dostupnosť

Naši škriatkovia odporúčajú

Mysteriózny triler - Od autorky Zoznamu hostí
Kniha: Sous Vide: Better Home Cooking (Hugh Acheson)
36,39 €

Viac o knihe

Just as Hugh Acheson brought a chef's mind to the slow cooker in The Chef and the Slow Cooker, so he brings a home cook's perspective to sous vide, with 90 recipes that demystify the technology for readers and unlock all of its potential.

NAMED ONE OF FALL'S BEST COOKBOOKS BY FOOD & WINE

Whether he’s working with fire and a pan, your grandpa’s slow cooker, or a cutting-edge sous vide setup, Hugh Acheson wants to make your cooking life easier, more fun, and more delicious. And while cooking sous vide—a method where food is sealed in plastic bags or glass jars, then cooked in a precise, temperature-controlled water bath—used to be for chefs in high-end restaurants, Hugh is here to help home cooks bring this rather friendly piece of technology into their kitchens.

The beauty of sous vide is its ease and consistency—it can cook a steak medium-rare, or a piece of fish to tender, just-doneness every single time . . . and hold it there until you're ready to eat, whether dinner is in ten minutes or eight hours away. But to unlock the method’s creative secrets, Hugh shows you how to get the best sear on that steak after it comes out of the bath, demonstrates which dishes play best with extra-long, extra-slow cooking, and opens up the whole world of vegetables to a technology most known for cooking meat and fish.
Naše katalógové číslo
993423
Počet strán
288
Väzba
pevná väzba
Rozmer
189×248 mm
Hmotnosť
1102 g
Rok vydania
2019
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Clarkson Potter
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Šťastie nie je burlivé ani hlučné ako rozkoš či radosť. Je tiché, pokojné, krehké, je to vnútorný pocit uspokojenia, ktorý sa začína vo chvíli, keď človek začne milovať sám seba.
Kniha: Japonský milenec (Isabel Allende)
Japonský milenec
  • Isabel Allende