Čitateľský klub Martinus
Standart 16 (Magazín) (Standardt)

7,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

Standart 16 (Magazín)

    Aktuálne vydanie magazínu Standart prichádza tak, ako vždy, s rôznymi témami, článkami, esejami či rozhovormi. V novom čísle sa zaoberáme výzvami, ktorým náš priemysel čelí, a... Čítať viac

    16. diel série
    Magazín Standart
    Výrobca
    Standardt, 2019

    Aktuálne vydanie magazínu Standart prichádza tak, ako vždy, s rôznymi témami, článkami, esejami či rozhovormi. V novom čísle sa zaoberáme výzvami, ktorým náš priemysel čelí, a ktoré sú dnes dôležitejšie viac, ako kedykoľvek predtým... Čítať viac

    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Digipack Version - Jennie: Ruby

    Viac o produkte

    Aktuálne vydanie magazínu Standart prichádza tak, ako vždy, s rôznymi témami, článkami, esejami či rozhovormi. V novom čísle sa zaoberáme výzvami, ktorým náš priemysel čelí, a ktoré sú dnes dôležitejšie viac, ako kedykoľvek predtým.

    V kapitole „Káva” pokračujeme porovnávaním kávy a čaju – tentokrát s metódami extrakcie. Pozrieme sa na históriu najväčšej krajiny v produkcií čaju, Srí Lanku, ktorá po dosiahnutí titulu čajovej veľmoci zameriava pozornosť aj na výberovú kávu. Často sa zabúda, že s procesom výroby kávy priamo úmerne stúpa aj množstvo odpadu; navrhneme teda, ako sa dá kávový odpad čo najefektívnejšie využiť. Na konci kapitoly Adrián Krišák rozoberie dôvody miznúcej ovocnosti z vášho espressa, a ak si myslíte, že reč bude len o točení mlynčeka, mýlite sa.
    Kapitola „Ľudia” skúma osobnosti tvoriace svet kávy. Zoznámili sme sa v nej s kanadským baristickým majstrom Cole Torodeom, ktorý nás previedol začiatkami svojej kariéry, súťažení a úvahami o direct trade. Článok Ashley Rodriguezovej skúma povolanie šéfa na voľnej nohe a prináša tipy a triky, ktoré jej pomohli so zbieraním skúseností a sebadisciplínou.
    V kapitole „Svet” sa pozrieme na tradície, ktoré vytvárajú zážitok z pitia kávy na Balkáne a premiestnime sa do Austinu v Texase zamyslieť sa nad tým, ako sa dá z mesta vytvoriť kávová mekka, akou dnes Austin je.

    Ďakujeme nášmu sponzorovi, firme Eurosam, že v Standart magazíne číslo 16 môžeme spolu s nimi a ich filozofiou piatich elementov, pomáhať baristom naprieč Slovenskom a Českom v práci, výbave a vzdelávaniu. Ako vždy, sme radi, že prinášame tento originálny výber písaného textu spolu s jedinečnými ilustráciami a fotografiami vo vašich domácnostiach a lokálnych kaviarňach. Prajeme príjemné čítanie!
    Naše katalógové číslo
    650715
    Počet strán
    132
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    180×238 mm
    Jazyk
    čeština, slovenčina
    ISBN
    650715
    Rok vydania
    2019
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Pokud ti, co prohrají, dokáží využít, čemu je jejich protivníci naučí, pak ano, mohou z nich být z dlouhodobějšího hlediska vítězové.
    Kniha: Atlas mraků (David Mitchell)
    Atlas mraků
    • David Mitchell