Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
- Vydavateľstvo
- Nová Práca, 2012
- Počet strán
- 1270
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Čítať viac
- Pevná väzba
- Slovenčina
54,90 €
Posielame ihneď
Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici
Ďalšie knižné vydania
-
Pevná väzba
Slovenčina, 2011VypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.