Expecto Patronum, LEGO, 2019

19,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Expecto Patronum

    Prenes s touto stavebnicou LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum fanúšikov Harryho Pottera od 7 rokov do magického sveta čarodejníkov, Dementorov a bájnych bytostí. Deťom sa... Čítať viac

    Séria
    Harry Potter
    Výrobca
    LEGO, 2019

    Prenes s touto stavebnicou LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum fanúšikov Harryho Pottera od 7 rokov do magického sveta čarodejníkov, Dementorov a bájnych bytostí. Deťom sa budú určite páčiť detaily zo scény Čierneho jazera a Zakázaného lesa. Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Lindbergh: Dobrodružný príbeh lietajúcej myšky - Torben Kuhlmann, Slovart, 2024

    Viac o produkte

    Prenes s touto stavebnicou LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum fanúšikov Harryho Pottera od 7 rokov do magického sveta čarodejníkov, Dementorov a bájnych bytostí. Deťom sa budú určite páčiť detaily zo scény Čierneho jazera a Zakázaného lesa. Môžu poslať na 2 minifigúrky Dementorov zaklínadlo Expecto Patronum a vyčariť Harryho patronusa – figúrku jeleňa (novinka na jún 2019), aby ich odohnal od Harryho krstného otca, Siriusa Blacka. So 4 minifigúrkami a nekonečnými možnosťami čarovania vykúzli táto LEGO súprava s Harrym Potterom čarovný svet hier, pri ktorých môžeš bohato využiť svoju fantáziu. • Obsahuje 4 LEGO® Harry Potter™ minifigúrky: novú verziu Harryho Pottera na jún 2019, ďalšiu novinku na jún 2019 – Siriusa Blacka a 2 Dementorov.

    • Táto LEGO® stavebnica s motívom Harryho Pottera obsahuje scénu lesa s modelom malého jazierka a 2 zostaviteľné stromy s funkciou použitia zaklínadla. Taktiež obsahuje novinku na jún 2019 – polopriehľadnú ligotajúcu sa figúrku jeleňa navrchu s miestom pre minifigúrku.
    • Nechýba ani Harryho prútik na vyslovenie zaklínadla Expecto Patronum, presne ako vo filme Harry Potter a väzeň z Azkabanu.
    • Väčší strom meria vyše 13 cm na výšku, 8 cm na šírku a 4 cm do hĺbky.
    • Figúrka jeleňa meria vyše 7 cm na výšku.
    Čítať viac
    Hmotnosť
    190 g
    Katalógové číslo výrobcu
    75945
    Naše katalógové číslo
    621687
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Rodný kraj má korene, ktoré prerastú dušu človeka tak, že nikdy nezabudne, kde sa cítil prvýkrát milovaný.“

    Pustovník: Slzy zeme - Vladimír Štefanič, 2021
    Pustovník: Slzy zeme
    Vladimír Štefanič