Čitateľský klub Martinus
Kniha: A Work in Progress (René Redzepi)

24,39 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: A Work in Progress (René Redzepi)
Kniha: A Work in Progress (René Redzepi)

A Work in Progress

A Journal

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, NomaA Journal is a highly personal document of the creative... Čítať viac

Vydavateľstvo
Phaidon, 2019
Počet strán
224

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, NomaA Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

24,39 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
Sledovať dostupnosť
Ďalšie knižné vydania
  • Kniha: A Work in Progress (René Redzepi)
    Pevná väzba
    Angličtina, 2014
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Naši škriatkovia odporúčajú

Amor Towles - Od autora knihy Džentlemana v Moskve
Kniha: A Work in Progress (René Redzepi)
24,39 €

Viac o knihe

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, Noma A Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep this journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at Noma. The result is an unusually candid, and often witty, insight into the inner workings of one of the most creative minds in the food industry today.From the publisher of Noma: Time and Place in Nordic Cuisine and A Work in Progress, in which A Journal was originally featured.
Naše katalógové číslo
463305
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
156×220 mm
Hmotnosť
636 g
ISBN
9780714877549
Rok vydania
2019
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Phaidon
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Až vtedy pochopila diabolskú prefíkanosť ich nepriateľov. Tým, že do svojich lží zamiešali štipku pravdy, ich ešte viac posilnili.