Čitateľský klub Martinus
Kniha: The Science of Cooking (Stuart Farrimond)

26,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: The Science of Cooking (Stuart Farrimond)
Kniha: The Science of Cooking (Stuart Farrimond)

The Science of Cooking

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr... Čítať viac

Vydavateľstvo
Dorling Kindersley, 2017
Počet strán
256

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

26,50 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
Sledovať dostupnosť
Ďalšie knižné vydania
  • Kniha: Jak vaří šéfkuchaři (Stuart Farrimond)
    Pevná väzba
    Čeština, 2020
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 9 dní.

    28,15 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Debbie Tung - Okúzľujúce komiksy
Kniha: The Science of Cooking (Stuart Farrimond)
26,50 €

Viac o knihe

How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do you tell if an egg is fresh? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.
Naše katalógové číslo
304225
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba
Rozmer
219×262 mm
Hmotnosť
1326 g
ISBN
9780241229781
Rok vydania
2017
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Dorling Kindersley
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5
3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Daniela Tribulová
Neoverený nákup
26.12.2022
Vynikajúca kniha
Knihu som kúpila ako darček, ale predtým som si ju pozorne prelistovala, niečo prečítala. Je napísaná veľmi zaujímavou formou, pútavo a poučne. Má krásny dizajn, kvalitnú tlač i obrázky. Je vynikajúcim darčekom nielen pre začínajúcich kuchárov - amatérov, ale i pre skúsených kuchárov - amatérov, a možno i pre profesionálov ;)
Ľuba Tančiboková
Overený nákup
29.8.2021
Prehľadné
Vysvetlené zásadné veci. Pre tých čo majú radi informácie. Získate prehľad nadhľad. Napr. všetky druhy úprav alebo omáčok na jednom obrázku. Ako to funguje osvetlené chémiou a fyzikou.
Laura
Neoverený nákup
5.3.2021
Technologicke postupy
Kniha velmi pekne vysvetluje technologicke postupy, ktore sa uplatnuju pri vareni a ktore maju vplyv na vysledok servirovany na tanieri. Celkom pozitivne to ovplyvnilo moje gastro vytvory.
Co v knihe najdete: vedecke vysvetlenie jednotlivych reakcii pri vareni
Co v nej nenajdete: v niektorych pripadoch mi chybali prakticke priklady. Priklad - Je fajn vediet, ze pre prazenicu je jedno, ci pouzijete vajicko izbovej teploty alebo rovno z chladnicky. Avsak ako ju spravit tak, aby bola kremova, to vam uz nepovedia :))

Never hviezdam, že nám svietia, never slnku jeho smer, never pravde, čo lož splieta, iba mojej láske ver!
Kniha: Hamlet (William Shakespeare)
Hamlet
  • William Shakespeare