Čitateľský klub Martinus
Kniha: The Wok : Recipes and Techniques (J. Kenji López-Alt)

47,79 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: The Wok : Recipes and Techniques (J. Kenji López-Alt)
Kniha: The Wok : Recipes and Techniques (J. Kenji López-Alt)

The Wok : Recipes and Techniques

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods... Čítať viac

Vydavateľstvo
W. W. Norton & Company, 2022
Počet strán
672

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

47,79 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 31 dní.
Sledovať dostupnosť

Naši škriatkovia odporúčajú

Amor Towles - Od autora knihy Džentlemana v Moskve
Kniha: The Wok : Recipes and Techniques (J. Kenji López-Alt)
47,79 €

Viac o knihe

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods. For fast, fresh cooking for his family, there's one pan Lopez-Alt reaches for more than any other: the wok.Whether stir-frying, deep frying, steaming, simmering or braising, the wok is the most versatile pan in the kitchen. Once you master the basics?the mechanics of a stir-fry and how to get smoky wok hei at home?you're ready to cook home-style and restaurant-style dishes from across Asia and the West, from Kung Pao Chicken to Pad Thai to San Francisco-Style Garlic Noodles.

Lopez-Alt breaks down the science behind his beloved Beef Chow Fun, fried rice, dumplings, tempura vegetables and seafood and dashi-simmered dishes.Featuring more than 200 recipes?including simple no-cook side dishes?instructions on knife skills and pantry stocking alongside more than 1,000 colour photographs, The Wok provides endless ideas for brightening up dinner.
Naše katalógové číslo
1696805
Počet strán
672
Väzba
pevná väzba
Rozmer
226×278 mm
Hmotnosť
2177 g
ISBN
9780393541212
Rok vydania
2022
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
W. W. Norton & Company
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Pokiaľ ide o mňa, síce nechápem svoju mamu a oca a niekedy mi ich je ľúto, ale nemôžem si pomôcť, mám ich veľmi rád.
Kniha: Charlieho malé tajomstvá (Stephen Chbosky)
Charlieho malé tajomstvá
  • Stephen Chbosky