Fjaka - Aleksandra Wojtaszek, Absynt, 2024
Použité filtre
Zrušiť filtre
Všeobecná hygiena a analýza potravín - Jana Maľová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016
Všeobecná hygiena a analýza potravín

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je...

  • 13,80 €
    Do 4 – 5 dní

Analytické metódy v klinickej chémii - Jana Sádecká, STU, 2022
Analytické metódy v klinickej chémii

Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...

  • Knihabrožovaná väzba
    23,60 €
    Do 4 – 5 dní

Voda v potravinárstve - Naďa Sasáková, Gabriela Gregová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2018
Voda v potravinárstve

Učebnica pre študentov Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach.

  • 8,20 €
    -10 %
    Do 4 – 5 dní

Zdravotná bezpečnosť potravín - Martina Fikselová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Zdravotná bezpečnosť potravín

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...

  • Knihabrožovaná väzba
    8,42 €
    Do 4 – 5 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Analytické metódy v klinickej chémii - Jana Sádecká, Jana Netriová, STU, 2008
Analytické metódy v klinickej chémii

Učebnica môže poslúžiť ako študijná literatúra pre študentov chemických odborov na vysokých školách a pre analytikov, biochemikov, farmaceutov a zdravotníkov, ktorí majú záujem zoznámiť sa s princípmi a postupmi analytických metód v klinickej chémii...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Potravinová a nutričná gramotnosť 1-3 - Jozef Golian, Daniela Mináriková, Peter Minárik, Raabe, 2022
Potravinová a nutričná gramotnosť 1-3

Farebná trojdielna publikácia, ktorá zrozumiteľným jazykom spracováva problematiku potravín. Tie výraznou mierou ovplyvňujú zdravie človeka v kontexte iných faktorov, a preto je nanajvýš dôležité vedieť správne sa rozhodovať...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ale práve ten slabý musí­ vedieť byť silný a odí­sť, keď ten silný je prí­liš slabý na to, aby mohol tomu silnému ublí­žiť.“