Goriffee
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
54 produktov
Káva Caramelo z farmy San Rafael sa vyznačuje plným krémovým telom a vysokou sladkosťou. Vďaka absencii acidity to z nej robí kávu na espresso doslova pre každého...
Namiešali sme exkluzívny blend pre milovníkov čokoládového espressa s tónmi kakaa, orechov a sladkého tabaku...
Finca Aurora bola založená v roku 1887. V roku 2002 ju kúpil súčasný vlastník POLA S.A. Finca Aurora s rozlohou 121 hektárov je obklopená lesmi, riekami a prírodnými prameňmi, ktoré poskytujú plantáži vynikajúce zdroje prírodnej vody a dusíka ako...
José Eduardo Lopez je mikrofarmár, ktorý sa stará iba o 2 hektáre kávovej farmy v Las Pacayas v Hondurase. José vyprodukoval veľmi zaujímavú kávu, kvôli hĺbke a rozmanitosti chutí, ale zároveň sú tieto chute veľmi čisté a elegantné. Tento lot bol...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Štyria pestovatelia kávy sa spojili s myšlienkou vytvorenia združenia s cieľom zlepšiť svoj príjem a kvalitu života spoločným predajom svojich káv. Založili Grupo Asociativo Villa Esperanza...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Farmu Ecoagricola založili bratia Marcelo a Roberto Flanzer. Farma má certifikáciu Rainforest Alliance ™ a v priebehu rokov dosiahla vysoké štandardy v ekologickej udržateľnosti. Časti farmy sú prírodné rezervácie, kde voľne žijú divoké zvieratá...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
S Davidom Rubanzangabom, ktorý je majiteľom Huye mountain spolupracujeme prakticky od založenia Goriffee a jeho káva sa do našej ponuky vracia už piaty krát...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Táto káva je vypestovaná kooperáciou 86 farmárov s veľmi precíznym prístupom k pestovaniu aj spracovaniu. Zrelé čerešne doručujú do spracovateľskej stanice Garzon, odkiaľ sa potom exportujú. Región Huila má skvelé podmienky na pestovanie vďaka...
Túto organickú kávu vypestoval farmár Miguel Angel Paz, ktorý vlastní farmu El Pitarrillo. Farma sa rozprestiera vo výške okolo 1250 mnm a má rozlohu 7 hektárov. Miguel vlastní farmu už 25 rokov a pestuje rôzne odrody, aby porovnal ich vlastnosti pri...
Geminga N je experimentálny nanolot z farmy La Cabaňa v Kolumbii, ktorú vlastní farmár Danillo Peréz. Dlhá fermentácia predchádzajúca sušeniu zrna dodáva tejto káve veľmi hlbokú a intenzívnu chuť plnú rôznorodého tropického...
Willian Rojas sa venuje pestovaniu kávy už od polky 90tych rokov. Odvtedy dosiahol výrazný pokrok v pestovaní aj spracovaní. Tento lot je vyselektovaný zo špeciálnej variety pink bourbon arabica, ktorá má síce nízky výnos počas zberu, ale zato...
Tento lot bol vyprodukovaný na farme Asefa Dukamo v mimoriadne vysokej nadmorskej výške až okolo 2250mnm. Zelenú kávu dopestovalo okolo 400 mikrofarmárov z komunity v údolí Bombe. Chuť je vrstevnatá a veľmi hustá, prekvapí intenzívnymi tónmi...
César Ros je majiteľ farmy Los Lirios a tiež pracuje ako vedúci agro-inžinierov na farme. Musíme zdôrazniť, že odviedol za posledných 10 rokov mimoriadnu prácu pri obnove pestovania kávy v regióne, ako aj pri vylepšení procesov spracovania. Tropické...
Bosque de Marfil je názov lesa v najjužnejšej provincii Loja v Ekvádore a 44 farmárov, ktorí pestujú túto kávu, ho nazýva domovom. Výsledky tejto kooperácie sú každý rok očarujúce...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
S Davidom Rubanzangabom, ktorý je majiteľom Huye mountain spolupracujeme prakticky od založenia Goriffee a jeho káva sa do našej ponuky vracia už piaty krát...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam...
-
VypredanéAch, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Simbi je vodný mlyn pod horou Huye v Južnej Rwande, ktorý vlastní Abdul Rudahunga. Abdul spolupracuje s komunitou okolo 1500 mikrofarmárov, ktorí mu dodávajú zelenú kávu, on ju následne spracuje a exportuje. Okolie Huye má veľmi výživnú železitú a...
Vyvážená káva z úpätia hory Chirripó vhodná na každodenné espresso. Svieže tóny zrelých jabĺk sa miesia so sladko-horkou chuťou karamelu a orechov. Táto káva pochádza z farmy La Isabela, ktorú založil ešte otec Dona Claudia Salazar Ariasa, o ktorú...
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší...