Čitateľský klub Martinus
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)

35,11 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Receptúry pre 4 a 10 porcií

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené... Čítať viac

Vydavateľstvo
Nová Práca, 2014
Počet strán
1260

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

35,11 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní
Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 5 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!
Sledovať dostupnosť

Naši škriatkovia odporúčajú

J.M. Dalgliesh - Prvý prípad detektíva McAdama
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)
35,11 €

Viac o knihe

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití uľahčí prepočítavanie použitých surovín. V receptúrach sú množstvá uvádzané jednotne v gramoch. V prvej kolonke jednotlivých receptúr sa uvádzajú suroviny v hrubom stave, t. j. neopracovaná surovina a v druhej kolonke v očistenom a upravenom stave, pričom sú určené na ďalšie spracovanie či už studeným alebo tepelným spracovaním.

Uvádzané sú aj straty tepelnou úpravou a konečný výsledok predstavuje hmotnosť hotového výrobku, komponentu, výrobku. Pre tento spôsob prípravy receptúr sme sa rozhodli aj z toho dôvodu, že často vieme, čo pre návštevu alebo aj vlastnú rodinu pripravíme, ale nevieme, aké množstvo jednotlivých surovín na to potrebujeme. Niektoré receptúry sú spracované aj pre šesť alebo viac osôb, najmä pri pečení 3,5 kg moriaka alebo 4 kg husi, z diviny 4 až 5 kg poľného zajaca, 2,5 kg srnčieho chrbta, z rýb 3 kg zubáča, kapra v celosti. Pre dobrú orientáciu uvádzame poradie jednotlivých kapitol, ktoré sú zostavené podľa medzinárodných gastronomických pravidiel.
Naše katalógové číslo
185113
Počet strán
1260
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
2182 g
ISBN
9788089350490
Rok vydania
2014
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Nová Práca
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov (Konrád Kendík)
90,01 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)
Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov (Konrád Kendík)
90,01 €
A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být.